Boende på hotell i Hemavan

Previous slide
Next slide
Renoverad lägenhet i två våningar

Guldbollen

Landmärket Guldbollen är en helrenoverad lägenhet i två våningar; en rumsvåning med 5 rum, boende för totalt 14 personer. Den översta våningen är inredd med bastu och bubbelpool samt ett stort allrum med kök och sittplatser, allt med utsikt över Hemavans vackra fjällvärld. Sovrumsvåningen innehåller två sovrum med dubbelsäng och 140 cm bäddsoffa, ett sovrum innehåller två 90 cm sängar, två sovrum innehåller varsin dubbelsäng. Det kallar vi boende med guldkant!

Enkelrum med överslaf

Dessa rum passar bäst som enkelrum även om det går att sova två personer. Rummen har en enkelsäng och en pullmanbädd (nedfällbar överslaf). Samtliga rum har dusch och toalett. Perfekt skidåkarrum!

Dubbelrum

Ljusa och välkomnade rum på 12 kvadrat med en 160 cm dubbelsäng. Samtliga rum har eget badrum med toalett och dusch. Rummen är små till yta men detta kompenserar vi för med stora allmänna ytor.

Dubbelrum med bäddsoffa

Bo upp till fyra personer. Rummen har en 160 cm dubbelsäng och en 140 cm bäddsoffa. Samtliga rum har eget badrum med toalett och dusch. Rummen är små till yta men detta kompenserar vi för med stora allmänna ytor.

Trebäddsrum

Bo upp till tre personer. Rummen har en 180 cm dubbelsäng och en 90 cm enkelsäng. Samtliga rum har eget badrum med toalett och dusch. Rummen är små till yta men detta kompenserar vi för med stora allmänna ytor.

Dubbelrum med bäddsoffa och överslaf

Bo upp till fem personer. Rummen har en 160 cm dubbelsäng, 140 cm bäddsoffa och en utfällbar 70 cm säng (max. 75 kg). Samtliga rum har eget badrum med toalett och dusch. 

Svit

Här kan ni bo upp till fyra personer. Hotellrummen är på 30 kvadratmeter och har en 160 cm dubbelsäng samt en 140 cm bäddsoffa. Samtliga rum har eget badrum med toalett och dusch. 

Previous slide
Next slide

Lägenhet 6 personer

Lägenhet för upp till sex personer med kök, v toalett och badrum. Ni bor i byggnaden bredvid hotellet med bästa utsikten och frukost ingår alltid på hotellet.

Previous slide
Next slide

Lägenhet 8 personer

Lägenhet för upp till åtta personer med kök, två sovrum, vardagsrum med bäddsoffa och två badrum. Ni bor i byggnaden bredvid hotellet  och frukost ingår alltid på hotellet.

Annexet: Enkelrum

Annexet är ej i ordinarie hotellbyggnad. Annexet ligger 100m från ordinarie huvudentré

Annexet: Dubbelrum​

Annexet är ej i ordinarie hotellbyggnad. Annexet ligger 100m från ordinarie huvudentré

Annexet: Dubbelrum med bäddsoffa

Annexet är ej i ordinarie hotellbyggnad. Annexet ligger 100m från ordinarie huvudentré

Annexet: Dubbelrum med bäddsoffa och våningssäng

Annexet är ej i ordinarie hotellbyggnad. Annexet ligger 100m från ordinarie huvudentré

Vanliga frågor

Vi garanterar incheckning senast kl 15.00, men om rummet är klart så får man självklart checka in tidigare.

Senast kl 11.00 men efter överenskommelse med receptionspersonalen kan man får senare utcheckning mot en mindre avgift.
Fritt Wi-Fi finns på hela hotellet

Vi är ett helt kontantfritt hotell vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss. Endast konto/kreditkort accepteras. Företagskunder kan välja att betala via faktura i samråd med hotellet.

För betalning av boende som bokas online går det även bra att betala med Klarna.

Vi har ett antal motorvärmaruttag på parkeringen utanför hotellet. För att garantera en plats är det bästa att förboka i samband med rumsbokningen. Priset är 60 kr / dygn.
Vi har några rum där det är tillåtet att ha med sig pälsdjur. Vänligen kontakta receptionen om detta.
Nej. Receptionens öppettider är begränsade men det finns oftast någon restaurang öppen i huset där du kan få hjälp. Vi har även ett journummer om något akut händer.
I dessa fall har vi en nyckelbox där ni finner er rumsnyckel efter överrenskommselse med reception.

Se aktuella

Boendepaket