Restaurang & bar

Restaurang Enar

Här serveras á la carte meny framställd av våra duktiga kockar. Njut av god mat och dryck kombinerat med en fantastisk utsikt över fjällen.

Vi presenterar á la carte-menyn varje dag i restaurangen. Vegetariskt alternativ finns.

Frågor kring allergier?
Kontakta oss i personalen så hjälper vi dig. Maila oss gärna på reception@hemavanshogfjallshotell.com

AKTUELLA ERBJUDANDEN

Kvällens rätt

Under vecka 14 serverar vi olika rätter torsdag-lördag i loungen mellan klockan 19.00-20.00.

Kan väljas som tillval vid rumsbokning eller köpas på plats.

Loungebaren

I Loungebaren erbjuder vi en lobbymeny och dryck till skön musik. Här serveras pizza, pasta, sallad och fika. Här erbjuds också drinkar, goda viner samt ett stort utbud av öl på fat och flaska. Slå er ner i våra i härliga soffor med skön musik och öppen spis i bakgrunden. Håll koll på vår instagram och facebooksida för evenemang i Loungen.

Lappkastet

Hemavans största nöjesplats! Nyrenoverade Lappkastet är Hemavans självklara Afterski där det är fullt hålligång varje fredag och lördag. Vill man ta en öl och sätta sig ner efter backen i en stämningsfull miljö, är Lappkastet rätt ställe.

Öppettider 
Afterski & nattklubb på helgerna enligt nöjesschemat. Afterski 15.00-18.00 | Nattklubb 22.00-02.00

Storfjällsbastun Bistro & Relax

Storfjällsbastun ligger i direkt anslutning till skidbacken med perfekt ski in/ski out läge. Här serverar vi en enklare lunch, varm och kall dryck. Det självklara stoppet för att fylla på energi. Här kan du även koppla av i våra badtunnor och bastur med vacker utsikt över Hemavan.

Vanliga frågor

Det är bra för båda parter om ni bokar ert bord i Restaurang Enar i förväg, drop in i mån av plats. 

I Loungebaren och Storfjällsbastun behöver ni inte boka bord.

Det går bra att sätta upp notan på ert hotellrum hos oss, men undantag för köp i Storfjällsbastun. Vi tar emot betalning via Swish och kort.

I våra restauranger har vi inga åldersgränser förutom vid speciella entrébelagda evenemang.

Ett undantag är Nattklubben i Lappkastet där åldersgränsen är 18 år.

Vi är helt kontantfritt hotell vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss.  Endast konto/kreditkort och Swish accepteras som betalning på hotellet.

Vi försöker möta de flesta önskemål och är väldigt tacksamma om ni i förväg anmäler önskemål om specialkost och om ni har några allergier.

På hotellets frukostbuffé har vi alltid laktosfria och glutenfria alternativ. Skicka gärna ett mail till oss: reception@hemavanshogfjallshotell.com om ni har speciella önskemål.

Boende med

Guldkant

Landmärket Guldbollen är en våning med 5 rum, boende för totalt 14 personer. Den översta våningen är inredd med bastu och bubbelpool samt ett stort allrum med kök och sittplatser, allt med utsikt över Hemavans vackra fjällvärld. Det kallar vi boende med guldkant!